Filtrează produsele
Price
lei lei
Categories
62
60
75
Stock Status
5
8
7
6
Manufacturers
12
Marime
62
68
70
71
72
73
65
66
Compleu baietei cu bretele
Compleu baietei cu bretele, camasuta cu maneca scurta alba cu imprimeu cu broscute testoase si pantaloni scurti albastrii cu bretelute asortate.Compozitie:Pantaloni: 60% bumbac, 26% in, 11% poliesterCamasa; 100% bumbac.Fabricat in Spania..
Compleu baietei cu bretelute si papion
Compleu baietei ce combina pantaloni scurti de stofa de culoare bleumarin cu bretelute elastice asortate. Camasa cu maneca lunga cu imprimeu Compozitie;35 % bumbac, 65% poliesterFabricat in SpaniaMarca Baby Ferr..
Compleu baietei cu bretelute si papion
Compleu baietei cu pantaloni scurti rosii cu bretelute si papion rosu-alb, camasa cu manenca scurta alba cu imprimeu cu caluti de mare.Papion si bretele incluse.Compozitie:Pantaloni: 67 % poliester, 33 % bumbacCamasa:100 % bumbacFabricat in Spania..
Compleu baietei cu bretelute, bleumarin
Compleu baietei ce combina pantaloni scurti de culoare bleumarin cu bretelute si camasa cu maneca lunga albastra cu mansete si guler de culoare alba.Compozitie:Camasa: 60% bumbac, 40 % poliesterPantaloni: 100% bumbac. Captuseala: 67% poliester, 33% b..
Compleu baietei cu bretelute, de catifea
Compleu baietei ce combina pantaloni scurti de micropana cu bretelute elastice rosii, camasa alba cu maneca lunga cu imprimeu animat.Compozitie100% bumbacFabricat in SpaniaMarca: Baby Ferr..
Compleu baietei cu bretelute, guler mao, cu in
Compleu baietei cu pantaloni scurti de in de culoare albastra, cu bretelute, camasuta alba cu maneca scurta cu guler mao.Compozitie:Camasa: 100 % bumbacPantaloni: 54% in, 46% bumbac. Captuseala: 65% poliester 35% bumbaccamasa: 100% Fabricat in Spania..
Compleu baietei cu bretelute, in carouri
Compleu baietei ce combina pantaloni scurti in carouri cu bretelute elastice si camasa cu maneca lunga de culoare alba.Compozitie: Camasa: 67% poliester, 33% bumbacPantaloni: 100% bumbacFabricat in SpaniaMarca Baby Ferr..
Compleu baietei cu pantaloni scurti galbeni de in si bretelute
Compleu baietei cu pantaloni scurti de in de culoare galben si camasa cu maneca scurta  cu imprimeu cu lei amuzanti. Bretele asortate incluse.Compozitie:Pantaloni: 40% in, 60% poliesterCamasa: 100% bumbacFabricat in Spania..
Compleu baietei de in cu bretele
Compleu baietei de in cu bretel. Camasuta alba cu maneca scurta, pantaloni albastrii brodati.  Compozitie: Pantaloni: 100% BumbacCamasa: 100% BumbacFabricat in spania..
Compleu baietei, new born pt o luna
Compleu baietei ce combina salopetica romper de culoare rosie cu bretelute incrucisate la spate,  si camasuta cu maneca scurta alba cu detalii rosii in contrast.Compozitie:Peto 55% Algodón 45% Poliester Blusa 67% Poli. 33% Alg...
Compleu baietei, new born, albastru cu bulinute
Compleu baietei, nou nascut, albastru cu bulinute.Compozitie:Salopeta: 100 % bumbacCamasa: 1005 bumbacFabricat in SpaniaMarca: Baby Ferr..
Compleu baietei, rosu cu bulinute, nou nascut
Compleu baietei cu pantaloni scurti de catifea cu bretelute de culoare rosie, camasuta gri deschis cu bulinute si 2 nasturei rosii.Compozitie;Camasa: 100% bumbacPantaloni: 20% bumbac, 80% poliesterFabricat in SpaniaMarca Baby Ferr..
Compleu baieti cu bretele, bleumarin catifea
Compleu baietei ce combina pantaloni scurti de culoare bleumarin de catifea reiata cu bretelute si camasa cu maneca lunga albastra si guler mao.Compozitie:Camasa: 60% bumbac, 40 % poliesterFabricat in SpaniaMarca: Baby Ferr..
Compleu baieti cu bretele, in carouri mari
Compleu baietei ce combina pantaloni scurti in carouri cu bretelute elastice si camasa cu maneca lunga de culoare alba.Compozitie: Camasa: 67% poliester, 33% bumbacPantaloni: 80% bumbac, 20% poliesterFabricat in SpaniaMarca Baby Ferr..
Costum baieti cu pantaloni scurti brodat, culoare verde deschis si alb
Costumas baietei cu pantaloni scurti. Camasuta si pantalonii avand aplicatii de broderie dantelata intr-o frumoasa nuanta bej. Baietelul dumneavoastra va fi adorabil in aceasta tinuta pretabila atat pentru botez cat si pentru diverse ocazii spe..
Costum baieti cu pantaloni scurti, alb si albastru
Costumas baietei cu pantaloni scurti Baietelul dumneavoastra va fi adorabil in aceasta tinuta pretabila atat pentru botez cat si pentru diverse ocazii speciale.Calitate superioara. Fabricat in SpaniaCompozitie:-Camasa: 100% bumbac-Pantalon: exterior ..
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)