Produsele comercializate pe dominomi.ro sunt livrate exclusiv in Romania. Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid DPD. Costul de expediere al oricarui produs prezent pe dominomi.ro este de 15 RON la oricare punct de lucru al firmelor de curierat mentionate. Pentru fiecare kilometru suplimentar taxa este de 1 leu. 

Livrarea produselor comandate de pe site se face imediat ce comanda a fost confirmata de dumneavoastra la telefon unuia din operatorii nostrii. Durata de expediere a produselor depinde de stocul aferent. In mod normal in 48 de ore de la confirmarea unei comenzi primiti produsul acasa daca produsul respectiv se afla pe stocul nostru sau la unul din importatori.

Daca in anumite cazuri produsul nu se afla pe stoc, un consultant va va comunica telefonic sau pe email durata de expediere a produselor comandate.  Incasarea banilor se va face de agentul care va livreaza produsele. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si nimic altceva in plus. ImportantNu avem taxe si comisioane ascunse! In momentul receptionarii produselor platiti exact cat v-a fost confirmat la telefon.

Pentru comenzile ce depasesc valoare de 300 de lei transportul este gratuit!